onsdag 30 mars 2011

Dagsform!

Ojdå, vad det kan skilja på dagsform! Det beror ju i och för sig på vad man pysslar med. De senaste dagarna har min form växlat från skitbra till bakis och tillbaka till toppen igen.

I fredags körde jag ytterligare ett pass Spartan 300 och då tryckte jag på lite både med fart och höll ner vilan. Inte för att gå på en topptid utan för att det kändes bra. Tiden landade förvånadsvärt på 18 minuter blankt! Målet var ju att klara det på 10 minuter per sista April. Det kan bli svårt!

I lördags så var det dags för löpning igen och långa intervaller. 4 * 4 minuter, 10 minuter uppvärming och sen pang på intervallen 4 minuter hårt och 3 minuter lugnt gånger 4. Som ett smäck! Gött pass! Kändes helt ok och farten var bra!

Två bra pass på rad och sen var det dags för nöje! På lördagkvällen åkte jag och Åsa till Andreas och Madde för att grilla! Premiären för i år. Tyvärr hade ju inte Andreas koll på gasolen så det blev grilljärnet istället för grillgallret. Även Micke och Mia dök upp och middagen blev både lång, trevlig och väldigt rolig. Det som ofta hör till då är ju alkohol. Så klart blev det öl, vin, whiskey och GT!!

Tanken var ju att köra pass på söndagen oxå men med en sådan lördagkväll/natt så var det lika bra att skippa träningen. Snacka om störtdyk från topp till botten. Frågan man ställer sig är ju om det är värt det!? Jo, ibland är det faktiskt kul att köra på! IBLAND!

Måndagens träning blev ju oxå lite lugnare. Det märks ju att man inte är 18 längre! Fick ta betydligt fler vilor och längre tid på 300ingen och tiden sprang iväg till 23 minuter. Hmm...

Tisdagen var man på topp igen i alla fall! Kort intervallpass och uppe på 16 km/h på sista tvåminutersintervallen! Kändes som benen var hur lätta som helst. Snacka om berg och dalbana!

Formen höll i sig till idag oxå! Tillbaka igen på 18 minuter på min 300ing. Nu kändes allt mycket bättre igen!

Helt ok med lite berg och dalbana så länge topparna blir högre och högre och dalarna lägre och lägre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar