måndag 4 april 2011

Stockholm, Stockholm ska de va..

Vilken helg! En väldigt efterlängtad milstolpe denna våren/året känns det som. Det blev fullspäckade dagar som nästan kräver ett par dagar semester för att återhämta sig från.

Morgontåget, 1a klass inkl stor frukost! Incheckning på Hilton, lunch med Tiel på Wagamama för att diskutera lite framtid. :-) Shopping, shopping! Ut till Johans nya lägenhet som Anna precis flyttar in i! Härlig hummer och fiskmiddag med för mycket vin.

Hotellfrukost! Färska frallor, yoghurt, pålägg, ägg, bacon, juice och lite till tillsammans med Maria o Christian som kom och hälsade på.

Ut på stan igen och kolla babyaffärer! Hittade skötväskan som vi ska ha, men beställer på nätet istället. Fika med Anders och Karin! Mer affärer! Tillbaka till hotellet, byta om, vidare till Humlehof! Middag med Johan, Anna, Danne och Annika! Världens största och godaste schnitzlar och öl! Vidare till Munchenbryggeriet och Bandit Rock Awards, lite blandat bra och dåligt! Sick Puppies bäst, Danko Jones sämst! En grillad Chorizo på väg hem till hotellet. Godnatt!

Hotellfrukost igen! Sjukt mätt! Denna gången med Johan o Anna som oxå sovit på hotellet. Ut på stan, mer babyaffärer! En snabb träff med Kålle, sjukt kul att se han igen. Tåget till Sundsvall, trött, tidningar och slummer. Hemma vid 4, hämta älsklingsKungen och tvätta. Somna tidigt!

Som sagt! Ett par lediga dagar efter det här hade ju varit trevligt! Nu väntar vi på junior, våren och allt annat! Stockholm var en milstolpe!

1 kommentar: