söndag 20 mars 2011

Rekord och innebandy! Det var min helg!

Vilken helg!! Det började med att Åsas mamma hade tagit med smörgåstårta från jobbet. Snacka om att det är gott! Så fredagsmaten var ju fixad, underbart! Efter maten knallade jag ner till Sporthallen och mötte upp Andreas och ett gäng till för att kolla på innebandy. Granlo spelar för att gå upp i högsta serien nästa säsong. De hade smuglat in vin och öl som de satt och drack i plastkaffemuggar. Självklart tackar man ju inte nej till ett glas vin! Men hela grejjen kändes lite konstig. Innebandy en fredagkväll och vin i plastmugg, det hade inte varit jag för några månader sen :-). Granlo vann matchen i utklassning!

Lördag klockan 8 var det MOOVE som gällde. Anders B hade fått för sig att sätta rekord på marathondistansen i SkiErgen. Självklart måste man ju dit och supporta så gott det går. Inte varje dag nåt sånt händer på gymmet! Uppbullad med sportdryck, gels och kaffe drog han igång så det knakade. För att vara lördag morgon var det ganska mycket folk på gymmet och ingen kunde undgå vad som höll på att hända. Det tidigare rekordet har en amerikan på 2 timmar 51 minuter 14 sekunder och 1 tiondel. Det såg riktigt bra ut länge för Anders och de första två timmarna hade han 4-5 minuter tillgodo på rekordet. Väl i mål så visste vi inte vad det gamla rekordet var på och efter en check på nätet så visade det sig att han hade klarat rekordet med 3 tiondelar!!!! 2.51.13.8!! Helt sjukt, tänk om han hade bommat!? Nu får man ju bara bocka o buga och gratulera Anders till rekordet! Vi är ju väldigt stolta över att ha en så grym medlem.Resterande dagen gick först åt att förbereda för våra middagsgäster och sen att ha middagsgäster. Andreas (som jag dömer innebandy med) och Madde kom över på kvällen och käkade hos oss. Mycket trevligt! Vi hade tänkt ge oss i kast med att göra egen "bea" vilket kändes som ett stort projekt. Men väl igång och med resultatet på bordet så kan man lugnt säga att det blir fler gånger och troligtvis inte någon mer "köpebea". Självklart åt vi inte bara bea utan kött och andra tillbehör oxå!


Söndagen liknade de övriga dagarna en hel del, i alla fall temat! MOOVE + Innebandy! Först jobba ett tag ute på gymmet och sen döma innebandy! Nu var det troligtvis sista matcherna för säsongen för vår del. Vi kanske ska ge oss i kast med Korpen för att få lite mer rutin och matcher med vuxna. Nu blev ett ytterligare ett sammandrag med P01or. Jag bifogar en film på Andreas när han dömer matchen innan vi gick på tillsammans.

Helgen avslutades som den började med en riktigt najs söndagsmiddag med skinkstek och potatis på Västra Allén (åsas päron)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar