söndag 27 februari 2011

Innebandy

Den fartfyllda helgen har fortsatt i innebandyns tecken. Det blev både lördag och söndag med dömning samt middag hos min domarkollega Andreas igår kväll. Riktigt gott käk och dryck! Kungen försökte leka med deras katt, men det är nånting med uttrycket "som hund och katt" som stämmer. Inget slagsmål men dock en spänd stämning mellan Kungen och Diesel! Vi hade i alla fall väldigt trevligt!

Igår var det en p96 match som var riktigt kul att döma. Vi hittade en bra nivå på matchen och killarna var duktiga. Lite gruff i slutet när hormonerna flödade, men annars en ganska lugn tillställning.


Idag var det dags igen för ett gäng matcher med P02or. De är ju bara 9 år men väldigt duktiga ändå. Ibland blir det i och för sig lite tokigt då kanske huvud, klubba och boll inte alltid drar jämnt. Sjukt söta är de i alla fall! De flesta går in för det som om det vore vm-final vilket gör det hela ännu roligare. Det är ju dock inte bara på kidsen som huvudet inte lirar med det övriga. För min del blev det en rejäl tabbe idag. En utvisning som bara blev helt fel, inte lätt alltid att hålla koll på svart eller vitt. :-) Som tur var så var det ju ingen vm-final!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar