torsdag 27 oktober 2011

Det som inte går att lagas med silvertejp...

Helvetes, jävla skit, tänkte jag i tisdags förmiddag när det brände till i min vänsterhäl. Först tänkte jag att nåt måste gått sönder men allteftersom det värkte mer och mer och på sättet och platsen det gjorde ont så började jag ana att en "plantar fasciit" var på gång eller mer dagligt kallad "Hälsporre".

Jag körde på som vanligt under dagen, vilket innebär hyfsat mycket fysiskt arbete, typ Spinning och HIITpass och all städning mm. Det var inte bra!

På kvällen gjorde det skitont och jag haltar ju som bekant för de flesta redan, men nu såg det ganska roligt ut när jag försökte ta mig fram.

Det blev till att bläddra och slå i mina idrottsskadeböcker, googla och allmänt kolla runt om detta fenomen. Det verkar ju inte så bra! Prognosen är inte så rolig, man blir bra men det kan ta typ 1-1,5 år för att bli helt bra.

Tejp var en mycket lyckad lösning enligt de flesta texter. Så jag inhandlade sporttejp som var riktigt usel. Fastnade inte nånstans! Så nu måste jag leta upp nåt bättre, för det känns faktiskt som att det hjälper att tejpa och gå i mina skönaste löpardojjor. En ordentlig dos diklofenak och lite voltarengel är lika bra att slänga på i farten oxå!

Tyvärr har jag bara silvertejp än så länge!


1 kommentar:

 1. Köp genast hälinlägg för hälsporre! (finns på sportaffärer)
  Gå INTE ett enda steg utan, då är prognosen så mkt bättre.
  För mig tog det "bara" tre månader. Crosstrainern funkar men absolut inte löpning. Jag köpte även MBT-skor som jag tror varit mkt positivt.
  Lycka till och hoppas det släpper fort!

  //EM

  SvaraRadera