söndag 23 oktober 2011

Yes, nu kör vi på "2X i veckan" och AKTIV 8!

Nu har vi dragit igång vår första 2X i veckan kampanj på MOOVE! Känns väldigt kul och samtidigt så passade det utmärkt att lansera ett träningsupplägg jag gått och filat på ett tag. AKTIV 8 heter det och är ett 8 veckors program med både styrka och kondition som grund. Ska bli väldigt intressant att se hur det hör landar hos våra medlemmar. Själv går jag in på vecka två i programmet i morgon. Man måste ju testa allting innan man lägger ut det. Sen kan det bli fel ändå! Ulrika vår härliga kollega missuppfattade upplägget med As My Rounds As Possible på 10 minuter och körde alla övningarna var för sig i 10 minuter!!! En stor eloge till henne för att inte lägga av och tycka mitt pass var skitdåligt! 10 minuter Airsquats, 10 minuter Burpees och 10 minuter Crunches, herregud, det måste vara bland det jobbigaste jag hört nån göra! Jag kommer skratta länge och gott åt det!

Kolla in AKTIV 8 på http://www.moovement.se/!


3 * 10 Armhävningar!

3 *10 Ryggresningar!


3 kommentarer:

 1. Hihi...söt Lilly i träningstagen =)

  Tack för senast!! Glöm inte TRX:en =)

  SvaraRadera
 2. Meeen. Jag tänkte ju köra det där passet imorgon med och jag har då fattat set som Ulrika :p Hur ska man göra då? /Emma Candell

  SvaraRadera
 3. Nejdå Joanna, jag glömmer inte TRXn! Snart kör vi ett pass!
  Emma - Du kör så många rundor med de tre övningarna i rad som möjligt i 10 minuter! Passet är alltså "bara" 10 minuter långt!

  /Mats

  SvaraRadera