måndag 18 juli 2011

Ånge, Ånge, ång...

Oj, oj, oj! Efter många turer fram och tillbaka är det nu äntligen klart med hur det blir i Ånge. Som vi gått ut med tidigare så har det varit klart sen länge att vi skall öppna i Ånge men inte när. Nu har vi gjort klart med Träningshuset om att kunna öppna redan nu.

Tyvärr har vi fått vänta med att trycka på knappen för beställning av de maskiner och utrustning som vi vill använda oss av tills det blev helt klart med tidpunkten för vår öppning. Den maskinparken har en lång leveranstid på ca 2-3 månader vilket gör att vi smyger igång verksamheten med de gamla inventerierna och byter så snart vi kan ut hela maskinparken och utrustningen.

Ut skall de gamla varianterna på maskiner och in skall en mer funktionell och lättanvänd linje av maskiner. Även draghissar och fria vikter kommer uppdateras rejält till MOOVE-standard! :-)

Vi kommer också smyga igång med öppetiderna. Nu under de sista heta semesterveckorna så kommer vi ha begränsad öppetid och först i slutet på augusti kommer vi kunna köra fullt ut.. Ett medlemssystem för att kunna styra inpassering till 05-23 alla dagar är beställt och kommer inom två-tre veckor. Men det skall installeras i nya dörrar och när de kommer är inte klart ännu. Vi vill också ändra om lite i lokalen, ändra rum för de olika aktiviteterna och sen skall det upp lite annan färg på väggarna mm. Hey, vi går ju inte ifrån vårt gråa, svarta och röda!

Nu börjar ett hårt, slitsamt och underbart jobb med att pussla ihop en gammal anläggning med en ny. Det är gamla instruktörer och nya som skall in på schema, gamla vanor och rutiner som krockar med nya, nya och gamla klasser. För att inte tala om medlemmarna! Snacka om gamla vanor och rutiner som kommer förändras, för vissa till det bättre direkt och för andra kanske det tar lite längre tid men förhoppningsvis också så småningom till det bättre. Alla nya medlemmar är bara positiva omgående ;-)

Det är omöjligt att sia om framtiden men oavsett så ser det väldigt spännande ut och jag har verkligen längtat efter att få jobba med en fullstor anläggning igen. När jag ser tillbaka på tiden på SATS så minns jag ju både roliga och tråkiga saker från positionen som chef men det är helt klart övervägande roliga minnen. Nu hoppas vi på en rolig och utvecklande tid tillsammans med många nya och härliga bekantskaper och människor.

Till alla er som jag brukar umgås med så hittar ni mig enklast antingen i Ånge eller i Birsta under hösten! :-D Sorry att det inte blir några spontana aktiviteter från min sida under ett par månader!

"Live your dream", "Just do it", "Impossible is nothing", "Drömmar är bra, förverkliga dem är bättre", osv, osv, os....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar