söndag 20 november 2011

Stockholm igen och igen och hoppas snart igen!

Vilken Stockholmshelg det blev! Något nervöst för hur det skulle bli att åka tåg med Lilly så satte vi av på morgonen mot Stockholm. Snart blev det klar för oss att så länge tjej slipper sin bilbarnstol så funkar det mesta. En liten globetrotter var hon i en timme men sen kraschade hon och sov nästan hela resan.

Anna hade lyckats göra en kompisbokning till oss på ett alldeles nytt riktigt fräscht hotell mitt i stan. Mycket najs och prefekt läge. Det blev en snabb incheckning och sen genast ut på stan. Åsa hade massor av stop som skulle avhandlas.

För min Andreas och Johans del så var fredagkvällen vigd åt In Flames. Laddade med bastu på hotellet, ett par öl och sen Jerusalems Kebab på söder. Bra start! Ett par bärs till i magen senare så drog In Flames igång och levererade som väntat en sjukt bra spelning. Jag hittade en schysst film på youtube från ett av de bästa numrena under kvällen.


Lördagen blev mer shopping, mat och fika men framförallt så blev det en vända till GRILL. Vilken sjukt jävla bra mat dom har där! Det går ju att peka på vilken rätt som helst på menyn och ändå bli nöjd. För min del så blev det tonfisk som jag grillade på täljstensplatta vid bordet. Najs, najs! Lilly lyckades med att somna trots att ett liveband spelade på restaurangen och under deras paus så var det mer nattklubbnivå på ljudet än restaurang. Stolt över hur duktig lilltjejen är!

Något halvsliten på söndagen så njöt vi av hotellfrukosten och packade ihop oss för hemresa till Sundsvall igen. Nu började det synas att även vår lilla citygirl började tycka att det var småjobbigt att hänga i storstan. Tillbaka i Sundsvall så undrar man ju om man vilar ut på en sån här helg eller om man behöver en arbetsvecka för att komma in i vardagen igen. Hur som helst så längtar jag tillbaka till stan igen för mer "citylife" men det är väldigt skönt att välja när. I morgon är det dags för en ny måndag igen och en härlig vecka på mina egna gym, kan det bli bättre?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar