söndag 14 augusti 2011

Av och på!

Just nu är det väldigt mycket på för hela familjen Störtebecker och betydligt mindre av. Att det är på är ju såklart kul och självförvållat. I Ånge så har vi nu ett väldigt bra flyt och medvind, sista Öppet hus passet som jag gjorde så tog både nycklar och kontrakt slut innan kvällen knappt börjat. Vi är ju inte direkt vana vid att bunkra upp med den varan. En lite mer lagom tillströmining är väl mer brukligt. Positiva bekymmer! Däremot stör det att hårdvaran för inpasseringen dröjer till mitten på nästa vecka. :-(

Av däremot är det mindre av. Som tur är så finns det två stora av-knappar hos oss. Den ena känns lite bräcklig och den andra får man vårda.

Först är det Lilly och natten. Hon sover som en stock! Från typ 10 till 8! Snacka om att vi får chansen att ladda batterierna. Men, men det känns väldigt osäkert. När som helst kan det säkert bli tvärtom och natten blir till på istället.

Det andra är skogen! Både jag, Åsa och Kungen får väldigt mycket energi av att få tid i skogen. De senaste vändorna har för min del handlat om den enda träningen som blivit av, lera och översvämningar, för Kungens del har det varit en massa hundkompisar med på vändorna (Kola, Tio och Luke, Jonas får räknas som min kompis) och för Åsas del har fokus varit på kantareller.

Trött, blöt och skitig hund efter en skön runda i skogen!

Rygga, TRX, bajspåse med kantareller, koppel, bra löptur till Kliss!

Skörden efter ett kort stopp på löprundan!

Vätskepaus!

Mycket vatten nu! Passade bra att skölja bort leran!

Djungel!?

Tre Flattar som ligger stilla på en bild!!! Bara Jonas som kör TRX vid topstugan!

Första gången i barnstolen, något uppstoppad men väldigt nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar