söndag 26 februari 2012

Dåligt, dåligt, dåligt!

Nu har jag en lång lista på dåligheter de senaste två veckorna. Framför allt är det en retsam förkylning som satt sina spår i min vardag.

Det blir ju inte så bra när man är förkyld och har träning som sin hobby och sitt arbete. Som tur är så har jag i alla fall inte varit sängliggande utan har kunnat jobba, men så mycket mer än så är det inte. När det ändå har varit skit på förkylningsfronten så har man ju lika bra kunnat lägga till både det ena och andra när det gäller dåligheter. Kan inte riktigt komma ihåg när jag var bakis senast men nånting säger mig att Stockholmsbesök och konserter har en viss påföljd av att vara bakis.

Nu var det dags igen förra helgen för Bandit Rock Awards för 5e året i rad. Jag och Johan körde hela rejset med Jerusalems Kebab, Bira och Biltong! Mycket bra kväll! på scen lirade framförallt 3 doors down, Seether, Amaranthe, Raubtier mfl. Men det blev ett par öl för mycket, i alla fall så här i efterhand.

Stockholmsbesöket innehöll även en liten tur förbi en nyöppnad sportaffär som heter XXL. Sjukt bra! Ser verkligen fram mot när den kommer till Sundsvall. Åsa fick dra ut mig, det fanns ju hur mycket som helst!

Den här skitförkylningen gjorde även att min medverkan i årets Tour de Skierg gick åt helvetet. Det blev bara första sträckan på 5000m och sen korkade min nos ihop. Synd, det är en riktigt rolig tävling som Josh och jag brukar hetsa varandra i. Nu har vi i och för sig hittat på lite nya utmaningar framöver som garanterat kommer märkas.

Precis som förkylningen verkade släppa och när jag kört ett gött styrkepass så vaknar man med en snorig kran igen och får backa bandet igen. Eller köra på med mer dåligheter!! Det blev en utgång och liveband till, fast i Sundsvall denna gången. Det var Albin och hans band Several Species som lirade på Stadshuset. Riktigt kul och bra men återigen så vaknade jag upp och undrade varför det blev så många öl. Jag skyller allt på förkylningen! Det fick bli en lugn kväll med Peo och familj , hemmapizza, Cola, Gladiatorerna och smågodis på lördagkvällen. Riktigt skönt!

Söndagen blev starten på Bra, Bra, Bra! Först en tripp med Åsa och Lilly upp till Klissstugan i finvädret, sen en Slowcarblunch, sen en ny skohylla till Moove Birsta, träning, slowcarbmiddag och nu lite jobba. Men framförallt känns förkylningen som bortblåst!

Måndag here we come!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar