söndag 18 september 2011

Vad tiden går fort!

Jag skall övergå till att uppdatera bloggen via att mejla foton från telefonen till bloggen för att på så sätt hålla sidan lite oftare uppdaterad. Nu finns det ju hur mycket som helst som har hänt sen sist jag skrev och tiden har bara försvunnit. 6 sept var sista inlägget och det känns som evigheter sen.
Vi har bla hunnit med en Stockholmsweekend och en gala sen dess.
Stocholmshelgen var verkligen välbehövlig och mycket trevlig. För en gång skull så kändes det som vi var turister på en cityweekend! Att hälsa på massa vänner och plocka godbitar ur Stockholm gör gött för själen!

Annars så var ju Sundsvall Business Awards den stora grejjen som hände i veckan. Vi var nominerade för ALMIs företagarpris, vilket var en av 14 kategorier under kvällen. Trots att vi inte tog hem priset så fick vi mest uppmärksamhet av alla under kvällen.
Innan galan hade jag varit iväg och spelat in en kortare film där jag svarade på ett gäng frågor. Jag hade ingen aning då om vad det skulle användas till men det fick jag reda på ordentligt under galan.
Eftersom vår kategori var först ut så var även alla fullt fokuserade på vad som skulle hända vilket gjorde att ALLA såg vår film. Kategorin presenterades och sen blev det precis som på TV!
-De nominerade ÄR.... och så rullade filmen på mig igång! Helt sjukt men ruskigt kul, ingen där inne kunde missa att det finns ett gym som heter MOOVE i Sundsvall.
Nästa år får vi försöka igen, det hade ju varit snäppet roligare att vinna! Då skall jag även ha med mig öronproppar, både för att jag är ett år äldre och ett år visare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar