söndag 11 mars 2012

Hello Angie!

Nu e vi igång med nya utmaningar igen. Tyvärr så vart jag ju sjuk och kunde inte matcha mot min kompis Josh i Tour de Skierg i år men vi har ju fler tävlingar. Förra våren så körde vi en onlinetävling mot varandra i att köra en Spartan 300 så fort som möjligt. En Spartan är ett givet träningsupplägg med givna vikter som med fördel kan köras väldigt snabbt. Under våren skickades bilder, videoklipp och allmänna psykningar mellan Vermont i USA och Sundsvall. Det hela slutade först med att Josh slog mig i Touren och jag honom till slut på en Spartan.

I år har han ju redan slagit mig kan man säga efter min WO i Touren men nu har jag återigen en god chans att piska honom i ett nytt upplägg. Denna gången är det "Angie" som gäller!

Angie är 100st chins/pullups i följd, 100 armhäv i följd, 100 Knäböj/Airsquats (utan vikt) i en följd och till slut 100 situps i en följd. Detta ska ju då göras så fort som möjligt och förevigas på film med klocka. Som extra krydda på filmen så har vi även lyckats hetsa varandra till att göra detta i bar överkropp och på Joshs begäran med nyrakad bringa. Hmm.. ser redan fram mot nästa vår om det skall överträffas då.

Hur går det då? Jodå, vi har redan börjat lite smått. Till en början känns ju hela upplägget ganska orimligt att bara genomföra men så här efter ett par gånger så ligger jag på ca 20 minuter (snart under). Josh har smsat ca 25 minuter och helt förstörd :-D! Målet får vara att försöka komma under 15 minuter, då e jag nöjd. Nu är det chinsen och situpsen som tar tid. Strax under 9 minuter tar chinsen!!
Jag kan utlova både bilder och filmer framöver och förstås uppdateringar på tävlingen.

I helgen så var förövrigt jag solo med Lilly! Åsa drog till Tallin med sina tjejkompisar på SPA-weekend. Snacka om träningspass, jag blir helt slut av att hänga på i Lillys tempo. Inte en lugn sekund så länge hon e vaken. Vad händer med den energin när man blir vuxen?
Vi passade på att hälsa på Bella, Noel och Peo för lite intag av lunch för min del och uttag av energi för Lillys del. Det blev en lååång eftermiddagslur när vi kommit hem.

Kör den enkla vägen när Åsa inte är hemma!

Ju mer saker på golvet desto bättre! Städat finns ännu inte i Lillys vokabulär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar