söndag 29 januari 2012

Dags att lista igen!

Saker som åker ut!
1. Kimchi - Det blev ingen succé kan man lugnt säga. Det går bort, ett tag i alla fall.
2. Sushi - Har inte hunnit göra nåt försök ännu, men tänker inte ge upp tanken ännu.
3. Bacon - Nu ryker baconet! (ha, ha, ha) Det blir så flottigt och osigt att steka bacon på morgonen så nu blir det bara ägg, keso och avocado istället.
4. Fortfarande ingen ny utmaning inbokad :-(

Hur som helst så funkar ju dieten bra i alla fall! Det är inte så himla kul att käka Chilligryta varje dag men det funkar. Invägningen i lördags morse landade på stabila 69,0kg och 12,2%. Det är en minskning med 2,8kg och 3% i fett. Mycket bra tycker jag! Med tanke på att jag inte gör mycket annat än att skippa vita kolisar. Jag stoppar ju i mig hur mycket mat som helst :-D och går bananas en gång i veckan. Sjukt najs diet! När det gäller vår andra DGW-dag så blev den lite lugnare än förra veckan men Nutellan och Aftereightkakan satt som den skulle!

Utöver dieten får väl veckan sammanfattas med att vi tjongat iväg typ 30 anmälningar till Workout Åre. Det kommer bli grymt kul att åka iväg på träningshelg i Åre i maj. Ser redan fram mot det. Sen blev det pinsamt nog premiärtur på skidor i helgen också. Känndes lite ringrostigt men väldigt skönt. När det gäller Lilly så är hon nog den mest aktiva i familjen för tillfället. Nu är det full fart i gå-stolen och på krypningen. Det blev till att shoppa loss en massa säkerhetsprylar mot barn på IKEA.

Stoor portion!

Frulle!

DGW-frulle!

Nöjd efter premiärturen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar