onsdag 8 juni 2011

Är det en kedja?

Nu har det snart gått ett år! Helt sjukt vad tiden går! Tänk allt som vi har hunnit med sen vi flyttade upp till Sundsvall för ett år sedan. Det största är ju självklart vår tillökningen i familjen med Lilly! Nu är det ju så att våra liv är en total mix av företag, fritid och familj. Därför vill vi ju inte vara sämre på jobbfronten. MOOVE i Birsta ska också få tillökning med en systeranläggning!

När vi har fått frågan om MOOVE är en kedja så har vi tagit det som den bästa komplingen man kan få som företagare. Många har trott att vårt koncept är nånting som är upparbetat sen tidigare och som vi driver som franchise. Detta har varit väldigt kul att få höra och vi ser det som ett bevis på att konceptet går hem hos folk och fungerar väldigt bra. Svaret på frågan har alltid varit med ett litet leende att;
- Inte än, men snart kanske!

Nu är det klart, påskrivet och inristat i sten! Vi kommer öppna ytterligare ett MOOVE, denna gången i Ånge. Det är ett gammalt gym som flyttar ut och lägger ner sin verksamhet och MOOVE som utvecklar och tar över verksamheten i lite nyare och modernare regi. Ställ gärna samma fråga igen och du får svaret;
- Japp, det är en kedja! :-D

Datumet för öppning är inte helt klart ännu men senast från och med Januari 2012 så skall verksamheten vara i full gång. Det blir även en utveckling av MOOVEs verksamhet då lokalerna är större än i Birsta och verksamheten i Ånge tidigare har varit mest inriktad på gruppträning. Vi skall försöka behålla inriktningen på gruppträning men utveckla allt annat i anläggningen.
Tidigare har anläggningen haft begränsade öppetider och inget medlemssystem så självklart kommer vi erbjuda öppet 05-23 alla dagar även i Ånge. Ett nyckelsystem med medlemshantering är ett måste för att kunna ta anläggningen till en standard som passar 2011. Även utrustningsmässigt så skall vi förändra till det bättre med både större konditionspark, Switchingmaskiner, fria vikter mm. Lite mera som MOOVE!!

Den stora utmaningen för oss kommer vara dels att utveckla MOOVEs koncept med gruppträning och implementera ett nytt tänk i en gammal anläggning, men också att vi kommer bli en stor personalgrupp. I Ånge kommer det bli ett stort instruktörsteam och det skall bli riktigt kul att få möjligheten att jobba med personalfrågor igen.

Men, men vi har en lång väg att vandra innan öppning. Jag skall försöka uppdatera bloggen med så mycket som möjligt under sommaren om vad som händer. Det skönaste just nu är i alla fall att svara:
Japp, det är en kedja! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar