torsdag 12 maj 2011

Lämplig tid för förkylning!?

Sakta men säkert smög den sig på i måndags och sen blommade ut under veckan och snart dör den bort hoppas jag!

Åkte just på en förkylning! Konstigt nog, har ju klarat mig hela hsöten och vintern men när de första varma solstrålarna nådde denna djupfrysta del av jorden så att man äntligen kunde äta lunch utomhus då var det dags. Det gör ju att man funderar en hel del! Undrar när man kan luta sig tillbaka och konstatera att det var ju en lämplig tid för en förkylning. Mycket passande, en förkylning tar jag gärna nu ett par dagar! Det kommer väl aldrig att hända, tvärtom. En förkylning gör ju att jag inser hur mycket som står på hela tiden. Just nu är det inte alls bra med bara en liten förkylning. Även om jag är på benen och känner mig ganska ok tappar jag ju fart och energi.
Det är ju också hög tid för Åsa att klämma ut vår lille knodd och då är ju inte en förkylning det första som man vill ge sin unge.

-Varsågod, välkommen, här har du en förkylning, bara så du vet så ska det vara hårt att leva!!!

Nej, jag får verkligen hoppas att jag hinner bli frisk innan ungen tittar ut. Sen var jag ju i hyfsad form, på gång med löpningen och styrkan var ju kanon. Det är bara att börja om. Tur man hann med att filma 300ingen!

På jobbet är det också fullt ös på flera fronter. På MOOVE i Birsta börjar det i och för sig lugna ner sig en hel del men det hindrar ju inte att man kan se till att det finns fler projekt att dra i. Bland annat så kommer vi lyfta in ett nytt koncept till hösten som heter God Balans och som är ett VLCD-koncept. Jag kommer återkomma till detta en hel del framöver. Bland annat kommer vi köra en testgrupp snart och där behöver vi ett antal testpersoner. Intresserad av att tappa ett par kilo??

2 kommentarer:

  1. Intresserad! Hur/vart/när anmäler man sig till testgruppen?

    SvaraRadera
  2. Till mig på mejl mats@moove.se eller telefon 0733844488! Kul att du är intresserad!

    SvaraRadera