söndag 10 april 2011

Bra tider!

Nu känns det som bra tider! Min och Josh utmaning mot 10 minuter på en Spartan Challenge börjar närma sig bra tider. Sen märks det tydligt att vinterns tid är förbi och vi börjar närma oss ljusare och framförallt varmare tider. Sen är det slutspelstider, uppstartstider, deklarationstider och kanske mest spännande av allt så är jag och Åsa ju i väntans tider :-).

I helgen så blev det en riktigt bra träning. Jag fick ett sms från Josh med en bild på hans tid. 15.50 och en uppmaning om att inte tycka så förbannat synd om sig själv när jag tränar och tycker det är jobbigt. Sagt och gjort, det var bara att gå in och köra järnet. 15.10 och helt slut, men då förbättrade jag mig med 1 min o 30 sek sen sist, bara på att bita ihop! Nu blir det under 15 på nästa pass!
Sen fick jag en ordentlig försmak av våren i helgen. På lördagen tog vi en härlig lång skogspromenad Kungen, Åsa och jag. Vi hade packat med kaffe och bullar för att fika i nån solig glänta där snön kanske tinat bort. Det porlade överallt och det hade blivit långa smältbäckar överallt som Kungen rejsade i som om han hade vårkänslor som svallade över. Mitt över en smältbäck trampade jag självklart igenom snön och försvann med stöveln så att det läckte in ordentligt. Det blev till att hitta första bästa solglimt och svepa i oss kaffet, käka kakorna och sen knalla hemåt innan det blev för kallt om foten.

På eftermiddagen så tog vi äntligen tag i deklarationen! Det är nog rekordtidigt för vår del. Vi brukar sitta sista kvällen och svettas men nu så har vi startat i god tid. Långt ifrån klart men ändå! Tyvärr är det ju inte så kul.

Äntligen fick vi också upp de filmer som jag och Fredrik filmade för ett tag sen på MOOVE. Det är tur vi har Fredrik som hjälper oss med hemsidan och såna här grejjer. Vad skulle vi göra utan honom! Det blev riktigt bra om man får säga själv. Många roliga kommentarer om "den galna 300ingen"!

Det är oxå en ganska jobbig tid just nu. Nu börjar jag höra och se motorcyklar överallt! Det blev inte bättre av att Andreas kom förbi med sin och erbjöd mig en provtur. Hallå!! Nu vaknade ju en slumrande längtan efter hoj igen. Så gött det var att gasa lite och lukten, ljudet, växla, brom....

Japp, nu e det tid för måndag igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar